80 Days koffie bestellen

Header 80Days coffee
Altijd verse koffie in huis en tegelijk een goed doel steunen?

80days koffie

Stichting Werk in Nepal steunt de koffieboeren van 80days.

80days is een koffieproject in Nepal. Stichting Werk in Nepal ondersteunt dit project. 80days helpt Nepalese koffieboeren door de middelen ter beschikking te stellen waarmee kwaliteitskoffie verbouwd kan worden. De koffiebessen worden vervolgens door 80days voor een goede prijs ingekocht. Zo draagt 80days bij aan een goed inkomen en betere toekomst van de Nepalezen.

In Nederland wordt deze koffie verkocht onder de naam 80days. De organisatie heeft geen winstoogmerk, maar onderneemt op een gezonde manier; eventuele overschotten komen weer ten goede aan het koffieproject in Nepal.

Ontmoet de koffieboeren van 80days:

Steun ook de koffieboeren!

Draag ook bij aan een betere toekomst voor koffieboeren in Nepal en Houd Nepalese Gezinnen bij Elkaar. Bouw mee aan een Eerlijke Koffieketen.

Via de webshop van 80days kun je gemakkelijk koffie bestellen of zelfs een koffieabonnement afsluiten. Zo heb je altijd voldoende koffiebonen of filterkoffie in huis, vers gebrand en tijdig op de deurmat. Ook voor zakelijke klanten en organisaties kan 80days de Nepalese koffie leveren die met hulp van stichting WIN wordt verbouwd. Eerlijke koffie – gebrand op smaak.