Bestuur

Joeke van der Mei
Voorzitter

“Al zo’n 10 jaar bidden Ben, Wim en ik samen in een gebedstrio. Zo heb ik de zoektocht van Ben van dichtbij mee mogen maken. Ik vind het bijzonder hoe de Heer deze weg op Zijn hart heeft gelegd en tegelijkertijd ook bij Linda.

In 1999 zijn mijn vrouw Esther en ik in Nepal geweest, ook in Pokhara, waar Ben en Linda nu verblijven. Dit was een zeer indrukwekkende vakantie. Ik vind het prachtig om hieraan mee te mogen werken.”

Onno Bos
Penningmeester

“Het gaat vaak om ‘what’s in it for me?’. Dat is ook voor een penningmeester geen verkeerde vraag.  Maar dit keer ging het om ‘what’s in it for them?’. Doe je mee? Het is voor mensen zonder werk in Nepal en voor mensen die mensen in Nepal willen helpen. Nou daar kan ik geen ‘nee’ op zeggen. Ik draag mijn steentje hier graag aan bij.”

Esmeralda Grauss
Secretaris

“Iets betekenen voor mensen die leven in armoede heeft mijn hart.  Daar zet ik me graag voor in, zowel voor de mensen in mijn eigen omgeving als voor mensen op afstand.  Als secretaris binnen het bestuur van Stichting Werk in Nepal kan ik mijn secretariële vaardigheden en talenten inzetten. Zo kan ik, vanuit Nederland, een steentje bijdragen aan een betere economische situatie in Nepal.”

De leden van het bestuur verrichten de werkzaamheden onbezoldigd.